ALLEGRO

Edition Allegro Musik

Bibliotek   

MENY ORKESTRAR

Karlbergs FBU-musikkår

ÅTER TILL

Meny bibliotek

Första sidan

 

Orkestrar


Musiker och orkestrar är en förutsättning för att bringa till liv och verklighet vad kompositörer och textförfattare har skapat i sitt inre och tecknat ned i form av nottecken och ord. Ibland på egen hand och ibland tillsammans med sångsolister ger oss orkestrar oförglömliga och omtumlande upplevelser som inte sällan får avgörande betydelse får kvaliteten i våra egna liv.

I det här avsnittet presenteras orkestrar som ägnat och ägnar sig åt den lättare klassiska musiken. Klicka bara på det orkesternamn som intresserar Dig i menyn längst upp till vänster och en spännande resa kan börja!

Orkesterförteckningen utvidgas efterhand. Återkom därför gärna då och då för nya spännande upptäckter!


  

Edition Allegro Musik HB har en betydande samlig material om orkestrar som ägnat hela eller delar av sin verksamhet åt den lättare klassiska musiken. Vi har också ett stor samling av både historiska och nyare inspelningar på skiva med en rad framstående orkestrar. Till detta kommer ett omfattande stoff av mera allmänt slag med anknytning till orkestrarnas verksamhet.

Med materialet som utgångspunkt – vid behov kompletterat med egen källforskning – åtar vi oss mycket gärna att författa artiklar om orkestrar.

Enklast skickar Du förfrågningar genom att välja sidan Dialog på Huvudmenyn. Det går givetvis också bra att använda  e-post, telefon/telefax (08-702 94 70) eller brev/kort (adresserade Edition Allegro Musik HB, Regattakajen 10, 116 68 Stockholm).

Vi lovar att  göra vårt allra bästa för att finna det Du efterfrågar!

 

  

  

  

  

  

Regattakajen 10

SE-120 71 Stockholm Sweden

+46 (0)8 702 94 70

 

    EDITION ALLEGRO MUSIK HB ®

Publicerad den 28 juli 1999

Senast ändrad den 7 september 2004

© Edition Allegro Musik HB