ALLEGRO

Edition Allegro Musik

Karlbergs FBU-musikkår   

ÅTER TILL

Meny orkestrar

Första sidan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För Dig som vill veta mer om Karlbergs FBU-musikkår, dirigenten Jan-Erik Thylander och sångsolisten Eva Magnusson finns en sexsidig folder med titeln En musikkår i tiden. Du är mycket välkommen att beställa foldern genom vår Dialog-sida.

Du som vill studera foldern redan nu kan göra det här (PDF) »

En musikkår i tiden


Karlbergs FBU-musikkår, grundad 1926, är placerad vid Militärhögskolan på Karlbergs Slott i Stockholm. Orkesterns 40 musiker verkar i flera ensemblestorlekar från stor marscherande musikkår till messingssextett.

Ceremonimusiken har en central roll i kårens verksamhet. De senaste åren har repertoaren emellertid breddats och orkestern framför numera vid offentliga konserter allt från sakrala verk till opera- och operettmusik. I rollen som ackompanjerande orkester har ett fruktbart samarbete det senaste året etablerats med sångerskan Eva Magnusson.

Musikkåren åtar sig gärna uppdrag vid olika slags evenemang såsom invigningar, sportevenemang, utställningar, firmafester, bröllop och födelsedagar.

För mer information om Karlbergs FBU-musikkår samt bokningar av kåren är Du mycket välkommen att kontakta ordföranden Lennart Dossel på 070-206 12 34 eller Kjell Sandberg, PR-ansvarig, på 070-461 65 70, 08-758 98 16 alternativt e-post kjell.g.sandberg@telia.com. Musikkårens hemsideadress är www.fbu.se/index.php?mapp=633.

Det går också utmärkt att kontakta oss på Edition Allegro Musik. Använd i så fall med fördel vår Dialog-sida för att sända Dina förfrågningar etc till oss.

Varmt välkommen att läsa mera om Karlbergs FBU-musikkår i artiklar och notiser här nedan!


Vårkonsert på Karlbergs Slott

Söndagen den 24 april 2005 kl 15.00 bjuds alla som tycker om musik framförd av stor blåsorkester på en högtidsstund. Det är Karlbergs FBU-musikkår som ger traditionell Vårkonsert med flotta marscher, svensk festmusik och angenäma melodier från operett, musikal och film. Sångsolist är sopranen Eva Magnusson och dirigent är Heléne Andersson.

Konserten äger rum i den vackra Rikssalen på Karlbergs Slott. Inträdet är fritt men vill Du försäkra Dig om bra plats rekommenderar vi att Du med hjälp av länken här nedanför till höger går till vår sida för Beställningar och gör en platsreservation. På beställningssidan finner Du också tips om färdmedel till Karlbergs Slott och annan praktisk information.  (2005-04-02)

Mycket varmt välkommen!


Konsertsuccé med glittrande österrikisk accent

Karlbergs FBU-musikkår med sångsolist Eva Magnusson och dirigent Jan-Erik Thylander Sveriges Radio 2004-11-17.

Publiken i en fullsatt Studio 2 hos Sveriges Radio fick onsdagskvällen den 17 november 2004 uppleva ett fyrverkeri av vacker och festlig musik framförd av Karlbergs FBU-musikkår och kårens sångsolist Eva Magnusson, allt under ledning av dirigenten Jan-Erik Thylander. Svensk-Österrikiska Föreningen stod som arrangör för konserten och hedersgäster var den österrikiske ambassadören i Sverige Dr Peter Pramberger med hustru.

Den förtjusta publiken bjöds på ett pärlband av vackra operettstycken, festliga marscher och charmfull wienermusik, allt så när som på ett potpurri ur Richard Rodgers musikal Sound of Music skapat av österrikiska kompositörer såsom Johann Strauss d y och d ä, Joseph Strauss, Carl Michael Ziehrer, Oscar Straus, Franz Lehár och Robert Stolz. Av den senare framfördes bland annat för första Eva Magnusson Sveriges Radio 2004-11-17.gången i Sverige en Romans för Solotrumpet. Solist på trumpet var Anders Eklund. Efter avslutat ordinarie program och entusiastiska bifallsyttringar bjöd musikkåren och Eva Magnusson på en intagande och känslosam Wien, Du Stadt meiner Träume av Rudolf Sieczynsky. Efter ytterligare bifallsyttringar avslutades konserten med Franz von Suppés Oh Du mein Österreich som också fick repriseras. En värmande afton med glittrande österrikisk accent. (2004-11-19)

Till konsertprogrammet (PDF) »


Utsåld Festkonsert

Festkonserten den 17 november kl 19.00 i Sveriges Radios Studio 2 med Karlbergs FBU-musikkår under ledning av Jan-Erik Thylander och med sångsolisten Eva Magnusson är UTSÅLD. Du som denna gång inte lyckats få biljett hälsas varmt välkommen till musikkårens nästkommande konserter. Konserterna annonseras på denna sida. (2004-11-12)


Festkonsert med Karlbergs FBU-musikkår och Eva Magnusson

Den 17 november 2004 och i närvaro av ÖsterrikesKarlbergs FBU-musikkår vid Kurkonsert i Bad Ischl, Österrike den 21 augusti 2004. ambassadör i Sverige, Dr Peter Pramberger, bjuder Karlbergs FBU-musikkår och sopranen Eva Magnusson på en Festkonsert helt i den österrikiska musikens tecken. Konserten dirigeras av Jan-Erik Thylander.

Inspirerad av en succéfylld konsertresa till Österrike nyligen kommer musikkåren och Eva Magnusson att undfägna publiken med praktfulla marscher, angenäma operettmelodier och graciös wienermusik av bland andra Franz von Suppé, Johann Strauss d ä, Johann Strauss d y, Joseph Strauss, Karl Komzák, Oscar Straus, Franz Lehár, Robert Stolz och Johann Schrammel.

Konserten, som är ett samarrangemang mellan Karlbergs FBU-musikkår och Svensk-Österrikiska Föreningen, äger rum i Sveriges Radios Studio 2, Radiohuset, Oxenstiernsgatan 20 i Stockholm. Tid: 19.00. Biljetter à 120 kr kan beställas genom vår beställningssida som Du når från huvudmenyn till vänster. Det går också bra att använda dialogsidan som Du likaledes når från huvudmenyn. Vi reserverar oss för slutförsäljning av biljetter.

(2004-10-16)

Vi hälsar Dig varmt välkommen till en angenäm musikupplevelse!

Till konsertinformation (PDF) »


Karlbergs FBU-musikkår, med hemvist på Karlbergs Slott, grundades år 1926 och är därmed en av landets äldsta aktiva blåsorkestrar med ett tusental vaktparader och otaliga andra framträdanden i ceremoniella och andra sammanhang på sin meritlista. Det är emellertid också i högsta grad En musikkår i tiden som tar nya och spännande initiativ för att blåsmusiken skall fortsätta att fängsla och tjusa människor som den har gjort i århundraden. Att tillsammans med sopranen Eva Magnusson bjuda på operett- och wienermusik är just ett sådant initiativ.

Karlbergs FBU-musikkår och Eva Magnusson, Kursalongen i Bad Ischl, Österrike den 21 augusti 2004.

 


Karlbergs FBU-musikkår och Eva Magnusson på framgångsrik konsertresa till kur- och musikkstaden Bad Ischl i Österrike

En musikkår i tiden

Karlbergs FBU-musikkår, med hemvist på Karlbergs Slott, grundades år 1926 och är därmed en av landets äldsta aktiva blåsorkestrar. På sin Karlbergs FBU-musikkår, Eva Magnusson och Jan-Erik Thylander i Bad Ischl, Österrike augusti 2004.meritlista har orkestern ett tusental vaktparader och otaliga andra framträdanden i ceremoniella sammanhang, till exempel vid statsbesök och militära högtider. Som en av få musikkårer kan man därvid fortfarande bjuda på gammal militärkårs-sättning med Ess-kornett och ventilbasun. Karlbergs FBU-musikkår är emellertid också i högsta grad En musikkår i tiden med ambitionen att ta nya och spännande initiativ för att blåsmusiken skall fortsätta att tjusa människor så som den har gjort i århundraden.

Ett nytt initiativ – sångsolist och ackompanjemangsspel

Ett sådant initiativ är att orkestern, med Jan-Erik Thylander som dirigent, sedan ett år tillbaka samarbetar med den lyriska sopranen Eva Magnusson som har operett- och wienermusik som specialitet. Förutom en intressant utökning av repertoaren har samarbetet skapat goda möjligheter för orkesterns medlemmar att utveckla det svåra men stimulerande ackompanjemangsspelandets konst.

Inbjudan att konsertera i Bad Ischl, Österrike

Samarbetet med Eva Magnusson resulterade också under våren 2004 i en inbjudan till musikkåren från borgmästare Helmut Haas i staden Bad Ischl, Oberösterreich, Österrike att gästkonsertera inom ramen för sommarens Lennart Dossel, ordförande och Eva Magnusson, sångsolist i Karlbergs FBU-musikkår. Bad Ischl augusti 2004.kurmusikprogram. Bad Ischl ligger i den östra delen av det mycket natursköna område i Österrike som heter Salzkammergut. Ischl blev känt redan på 1820-talet med anledning av de hälsobringande egenskaper som kunde påvisas hos ortens källvatten. Varje år från slutet av 1820-talet och drygt åtta decennier framöver förlade den österrikiska kejsarfamiljen sina flera månader långa sommarvistelser till staden som därigenom fick världsrykte som kurort.

Samlingsplats för kulturpersonligheter

Bad Ischl blev - och är fortfarande - en populär samlingsplats för kulturpersonligheter inte minst inom musiken. Till exempel har ett stort antal kompositörer och textförfattare inom den lättare klassiska musiken kortare eller längre tider vistats i Ischl. Johan Strauss d y, Carl Michael Ziehrer, Emmerich Kálmán, Oscar Straus och Robert Stolz är några av dem. Franz Lehár var under lång tid fast boende i staden i sin så kallade Lehár-Villa och flertalet av hans operetter tillkom just där. Varje år sedan början av 1960-talet genomförs också operettfestspel - Lehár-Festival - i det mycket vackra Kurhaus - numera benämnt Kongress & TheaterHaus - som ligger inbäddat i Kurparkens lummiga grönska. Den gångna sommaren uppfördes En natt i Venedig av Johann Strauss d y och En valsdröm av Oscar Straus.

Omfattande kurmusikprogram

Efter en välbesökt konsert med österrikisk inriktning i Kungsträdgården den 9 augusti med närvaro av representanter från den österrikiska ambassaden i Stockholm, avreste Karlbergs FBU-musikkår några dagarDelar av Karlbergs FBU-musikkår på terassen till Kongress & TheaterHaus i Bad Ischl, Österrike. senare i buss mot Bad Ischl dit kåren anlände på kvällen den 18 augusti. Inkvartering ägde rum i Parkhotel Seethurn i Strobl alldeles i närheten av Bad Ischl. Från det högt belägna hotellet hade kårens medlemmar en strålande utsikt över den av berg inramade Wolfgangsee med det anrika Värdshuset Vita Hästen i fonden. Hotellet kunde också bjuda på en utmärkt repetitionslokal.

Året runt genomförs i Bad Ischl med omgivningar så kallade kurkonserter med olika orkesterbesättningar. Blåsmusiken är särskilt omtyckt. Den äldsta lokala musikkåren – Salinenmusikkapelle - etablerades redan år 1851. Under sommarmånaderna intensifieras kurmusiken med en eller flera konserter dagligen. Konserter med större orkestrar ges från musikestraden i Kurparken eller i den stora och eleganta Kursalongen från 1823. Att få en plats i kurmusikprogrammet är mycket eftertraktat av orkestrar runt om i Europa och det får anses vara en stor ära för Karlbergs FBU-musikkår med Eva Magnusson som sångsolist att bli inbjudna att gästkonsertera.

Konsert med svensk accent i Kurparken

Med mycket förhandspublicitet i de officiella evenemangskalendrarna och i radio, TV och tidningar genomförde musikkåren och Eva Magnusson två Karlbergs FBU-musikkår konserterar i Kurpark, Bad Ischl 19 augusti 2004.konserter i Bad Ischl. Den första ägde rum torsdagen den 19 augusti kl 15.30 från Kurparkens musikestrad i strålande sommarväder. Programmet i två avdelningar innehöll huvudsakligen svensk musik med några österrikiska inslag. Efter avslutningsstycket Under blågul fana av Viktor Widqvist framfördes Franz von Suppés Oh Du mein Österreich som extranummer med repris under publikens stora bifall.

Strålande succé i den anrika Kursalongen

Musikårens andra konsert gavs lördagen den 21 augusti kl 10.00 i Kursalongen och formade sig till en strålande succé med mer än fulltalig publik – halva auditoriet fick hålla tillgodo med ståplats. Efter en pampigKarlbergs FBU-musikkår konserterar i Kursalongen, Bad Ischl den 21 augusti 2004. inledning med Music For The Royal Fireworks, avsnitt ur musikalen Chess, två svenska stycken med sång av Eva Magnusson och Kungliga Vaxholms Artilleriregementes marsch av Sam Rydberg gick konserten i andra avdelningen helt i operettens och de österrikiska marschernas tecken till vilka senare hörde Schönfeld-Marsch av Carl Michael Ziehrer. Till musikkårens utsökta ackompanjemang sjöng Eva Magnusson med varm röst några av publiken älskade stycken ur operetterna Vårparaden och Värdshuset Vita Hästen med musik av den folkkäre österrikiske kompositören Robert Stolz.

Efter avslutat ordinarie program och entusiastiska applåder och jubelrop från publiken fick dirigenten Jan Erik Thylander höja taktpinnen ytterligare tre gånger bland annat i den mycket uppskattade Wien, mina drömmars stad med sång av Eva Magnusson på både svenska och tyska.

En röst i publiken efter konserten: Ein einmaliges Ereignis - En unik tilldragelse.

Karlbergs FBU-musikkår konserterar i Kursalongen, Bad Ischl den 19 augusti 2004.

Nästa konsert

Efter de framgångsrika konserterna i Österrike återvände Karlbergs FBU-musikkår den 24 augusti via Berlin till Stockholm och ett flertal ceremoniella musikuppdrag. Nästa offentliga konsert med musikkåren och Eva Magnusson som sångsolist äger rum den 17 november i Sveriges Radios Studio 2. (2004-09-07)

Till programblad konsert den 19 augusti 2004 (PDF) »

Till programblad konsert den 21 augusti 2004 (PDF) »

Mera information om Bad Ischl »


Karlbergs FBU-musikkår och Eva Magnusson till Österrike

Karlbergs FBU-musikkår vid Karlbergs Slott i april 2004.

Efter inbjudan från stadens borgmästare Helmut Haas reser Karlbergs FBU-musikkår med Eva Magnusson som sångsolist till Bad Ischl i Oberösterreich, Österrike för att gästkonsertera. Konsertresan anträds den 16 augusti. Musikkåren återkommer till Stockholm den 24 augusti.

Bad Ischl ligger i den östra delen av det mycket natursköna område i Österrike som heter Salzkammergut. Ischl blev känt redan på 1820-talet med anledning av de helande egenskaper som kunde påvisas hos ortens källvatten. Från början av 1830-talet och många decennier framöver förlade den österrikiska kejsarfamiljen sina flera månader långa sommarvistelser till staden som därigenom fick världsrykte som kurort. Bad Ischl blev och är fortfarande en populär samlingsplats för kulturpersonligheter främst inom musiken. Till exempel har ett stort antal kompositörer och textförfattare inom den lättare klassiska musiken kortare eller längre tider vistats i Ischl. Johan Strauss d y, Emmerich Kálmán, Oscar Straus och Robert Stolz är några av dem. Franz Lehár var under lång tid fast boende i staden och flertalet av hans kända operetter tillkom där. Varje år sedan början av 1960-talet genomförs operettfestspel i det mycket vackra Kurhaus - numera benämnt Kongress & TheaterHaus - som ligger inbäddat i Kurparkens lummiga grönska. (Bild ovan till höger.)

Från Kurparkens stora musikestrad ger Karlbergs FBU-musikkår och Eva Magnusson eftermiddagskonsert torsdagen den 19 augusti kl 15.30 och förmiddagskonsert lördagen den 21 augusti kl 10.00. (2004-08-05)

Mera information om Bad Ischl »


Sommarkonsert i Kungsträdgården med Karlbergs FBU-musikkår och Eva Magnusson

Stockholm, Kungsträdgården den 7 juli 2004.Ett intressant och nydanande samarbete mellan anrika Karlbergs FBU-musikkår med Jan-Erik Thylander som dirigent och sopranen Eva Magnusson har under vintern och våren resulterat i spännande konserter och stora publiksuccéer.

Dagarna strax innan musikkåren och Eva Magnusson anträder en konsertresa till Österrike bjuds stockholmarna och alla besökare i staden på en festlig sommarkonsert i Kungsträdgården. Konserten äger rum måndagen den 9 augusti kl 19.00. I Karlbergs Musikkår, b-kornett.ett rikt varierat program serveras bland annat marscher av John Philip Sousa, svensk sommarmusik av Wilhelm Peterson-Berger, operett och wienermusik av Robert Stolz,  svenska evergreens av Sune Waldimir och festlig fyrverkerimusik av Georg Friedrich Händel. Fri entré. (2004-08-03)

Varmt välkommen till en angenäm upplevelse i det vackra sommar-Stockholm!

Till konsertaffisch (PDF) »

Till konsertprogram (PDF) »


Angenäm vårkonsert i fullsatt salong på Karlbergs Slott

Den 24 april 2004 konserterade Karlbergs FBU-musikkår under ledning av Jan-Erik Thylander och med Eva Magnusson som sångsolist. Konserten ägde rum inför en fulltalig och förtjust publik på det anrika och vackra Karlbergs Slott i samband med den traditionella Karlbergsdagen. 

Konserten både inleddes och avslutades med musik av John Philip Sousa - King Cotton respektive Liberty Bell, och detta med anledning av att det i år är 150 år sedan marschkungens födelse. I övrigt innehöll konserten en spännande blandning av svensk och internationell musik. Musikkåren spelade bland annat temat från Sagan om Ringen av Howard Shore, Sommarting av Lennart Hillman och Sommarsång av Wilhelm Peterson-Berger. Tillsammans framförde Eva Magnusson och musikkåren A Women In Love av Barry och Robin Gibb, Herrskapstrall av Wilhelm Peterson-Berger, Nu har jag fått den jag vill ha med text och musik av Olle Adolphson samt en charmant exekverad Allt detta och himlen därtill komponerad av Sune Waldimir. I programmet fanns också en Marcietta av Curt Larsson, Värmlands Regementes Marsch och Allan Erikssons vackra vals Sommarbruden. Som mycket uppskattat extranummer bjöd musikkåren och Eva Magnusson på ett stycke från operetten Värdshuset Vita Hästen - Min kärlekssång av Robert Stolz.

Ur brevkort från konsertbesökare: Hjärtligt tack för en synnerligen härlig vårkonsert. En suverän kombination med Eva Magnusson och Karlbergs FBU-musikkår - mer sånt. Våren var liksom vackrare när man kom ut efter konserten.

Nästa större publika konsert med Karlbergs FBU-musikkår och Eva Magnusson äger rum i Kungsträdgården i Stockholm den 9 augusti 2004.


I en sexsidig folder med titeln En musikkår i tiden presenteras Karlbergs FBU-musikkår, dirigent och solist i text och bilder. För beställning av foldern, bokningar av kåren med mera är Du mycket välkommen att kontakta ordföranden Lennart Dossel på 070-206 12 34 eller Kjell Sandberg, PR-ansvarig, på 070-461 65 70 alternativt 08-758 98 16.

För mer information om Karlbergs FBU-musikkår och beställning av foldern går det också utmärkt att kontakta Edition Allegro Musik. Dina önskemål kan med fördel framföras via vår Dialog-sida(2004-04-29)

Du som vill studera foldern redan nu kan göra det här (PDF) »


Vårkonsert med Karlbergs FBU-musikkår och Eva Magnusson på Karlbergs Slott

Den 24 april genomförs den traditionella Karlbergsdagen på det anrika och vackra Karlbergs Slott. I samband därmed ger Karlbergs FBU-musikkår en vårkonsert i Samlingssalen på slottet. Sångsolist är Eva Magnusson. Konserten börjar kl 15.00. Bland företrädda kompositörer kan nämnas Wilhelm Peterson-Berger, Robert Stolz, Barry och Robin Gibb, Olle Adolphson, John Philip Sousa, Sune Waldimir och Howard Shore.

Karlbergs FBU-Musikkår är en av vårt lands äldsta musikkårer. Den etablerades år 1926 och har sin hemvist vid Militärhögskolan på Karlbergs Slott. Till den anrika musikkårens många viktiga uppdrag hör att svara för ceremoniell musik vid statsbesök och att delta i de av både invånare och turister så uppskattade vaktparaderna till Stockholms Slott.

Med allmänna kommunikationsmedel nås Karlbergs Slott lättast via Karlbergs pendeltågsstation. Från stationen är det en kortare promenad via gångbro över Klarastrandsleden upp till slottet. Busslinje till Karlbergs station är nummer 42. Ett annat alternativ är buss nummer 56 via Kungsholms Strand till hållplats Franzéngatan och promenad därifrån över Ekelundsbron. Med bil sker infart till Slottet vid Ekelundsbron.

Inträdet till konserten är fritt och för bra platser rekommenderas att vara i god tid vid Karlbergs Slott.

Vi lämnar gärna ytterligare upplysningar om konserten. Använd med fördel vår Dialog-sida för att sända Dina frågor till oss. 

Du är också mycket välkommen att kontakta musikkårens ordförande Lennart Dossel på 070-206 12 34 eller Kjell Sandberg, som är PR-ansvarig, på 070-461 65 70 alternativt 08-758 98 16. (2004-04-12)


Fullsatt Rikssal vid festlig konsert på Karlbergs Slott

I en till sista plats fylld Rikssal på Karlbergs Slott konserterade söndagen den 15 februari med början kl 14.00 Karlbergs FBU-musikkår under ledning av Jan-Erik Thylander. Sångsolist var sopranen Eva Magnusson. 

Konserten anträddes med högtidlig invigning av musikkårens nya pukor och fanfartrumpeter i Kungliga Norrbottens Regementets marsch - Finska Rytteriet och i Georg Friedrich Händels Music For The Royal Fireworks. Efter en melodikavalkad ur musikalen Cats av Andrew Lloyd Webber, en marschhyllning till John Philip Sousa och den vackra Schönfeld-Marsch av Carl Michael Ziehrer gick konserten i operett- och wienermusikens tecken med Eva Magnusson som solist - en novitet som av reaktionerna att döma var helt i den fulltaliga publikens smak. Bland annat bjöds på stycken av Robert Stolz ur operetterna Värdshuset Vita Hästen och Frühjahrsparade - Vårparaden. Som avslutning sjöng Eva Magnusson Wien, mina drömmars stad av Rudolf Sieczynsky varefter musikkåren framförde den grandiosa Florentiner Marsch av Julius Fucík. Som extranummer repriserades först Wien, mina drömmars stad och därefter bjöd musikkåren på Kungliga Vaxholms Kustartilleriregementets marsch av Sam Rydberg och allra sist Champagne-Galopp av Hans Christian Lumbye. En i alla avseenden lyckad konsert som gav mycket mersmak. (2004-02-16)


   

Tillbaka till sidans början »

   

  

   

   

Jan-Erik Thylander, dirigent Karlbergs FBU-musikkår.

Jan-Erik Thylander - Dirigent 2003 - 2004 i Karlbergs FBU-musikkår.

Eva Magnusson, sopran.

Eva Magnusson - Sångsolist i Karlbergs FBU-musikkår.

För Dig som vill ha en affisch i A4-format (PDF) om evenemanget på Karlbergs Slott den 24 april 2005 är det bara att klicka på bilden ovan.

Eva Magnusson vid Kurkonsert i Bad Ischl, Österrike den 21 augusti 2004.

Eva Magnusson vid Kurkonsert i Bad Ischl, Österrike den 21 augusti 2004.

Foto ovan och till vänster:

Åke Hägglund.

Pfarrkirche, Bad Ischl, Österrike.

Bad Ischl. Pfarrkirche.


Bilden till vänster: Karlbergs FBU-musikkår, Eva Magnusson och Jan-Erik Thylander efter konserten den 21 augusti 2004 i den 180 år gamla Kursalongen - Trinkhalle - i Bad Ischl.


Konditori Zauner, Bad Ischl, Österrike.

I Bad Ischl finns det världsberömda koditoriet Zauner.


Bilden till vänster: Lennart Dossel,ordförande i Karlbergs FBU-musikkår, tillsammans med Eva Magnusson i Kursalongen, Bad Ischl den 21 augusti 2004.


Strobl vid Wolfgangsee i Salzkammergut, Österrike.

Wolfgangsee vid Strobl, Salzkammergut, Österrike. I bakgrunden St Wolfgang och värdshuset Vita Hästen.

Karlbergs FBU-musikkår, repetitioner i Strobl, Österrike augusti 2004.

Karlbergs FBU-musikkår vid konsertrepetition på Parkhotel Seethurn i Strobl, Salzkammergut, Österrike.


Bilden till vänster: Delar av Karlbergs FBU-musikkår på terassen till till Kongress & TheaterHaus - tidigare Kurhaus - i Bad Ischl.


Bad Ischl, Kurpark med Kongress & TheaterHaus.

Bad Ischl. Kurparken med Kongress & TheaterHaus - tidigare Kurhaus - i bakgrunden.


Bilden till vänster: Karlbergs FBU-musikkår konserter i Kurpark, Bad Ischl den 19 augusti 2004.Bilderna till vänster: Kursalongen i Bad Ischl vid konserten med Karlbergs FBU-musikkår och Eva Magnusson den 21 augusti 2004.


Bad Ischl med floden Traun invid det berömda Café Zauners sommarterass. På motsatta sidan Richard Tauber-villa.

Marktmusikkapelle Lauffen i Bad Ischl 2003.

Marktmusikkapelle Lauffen i Bad Ischl år 2003.

Eva Magnusson.


Bilden till vänster: HM Konung Carl XVI Gustaf visiterar Karlbergs FBU-musikkår vid ett besök på Karlbergs Slott onsdagen den 14 april 2004.


Eva Magnusson.

 

Eva Magnusson sjöng och Jan-Erik Thylander dirigerade vid Karlbergs FBU-musikkårs konsert på Karlbergs Slott den 15 februari 2004.

Regattakajen 10

SE-120 71 Stockholm Sweden

+46 (0)8 702 94 70

 

    EDITION ALLEGRO MUSIK HB ®

Publicerad den 28 juli 1999

Senast ändrad den 1 maj 2005

© Edition Allegro Musik HB