ALLEGRO

Edition Allegro Musik

För angenäma musikupplevelser   

HUVUDMENY

Första sidan

Nyheter

Artiklar

Dialog

Erbjudanden

Beställningar

Bibliotek

Hänvisningar

Om Edition Allegro Musik

Arkiv Nyheter

November 2004


Välkommen till vårt arkiv! Du når önskat material genom att klicka på datumet till vänster i tabellen. Vi önskar Dig intressanta och angenäma läsupplevelser!

   

Datum

Titel

2004-11-22

Operetten Csárdásfurstinnan - Adventserbjudande

2004-11-14

Csárdásfurstinnan på Boulevard Teatern

   Tillbaka till Arkiv Nyheter »


Operetten Csárdásfurstinnan - Adventserbjudande

Varför inte förgylla den snart instundande andra adventshelgen med ett besök på Boulevard Teatern, Götgatan 73 i Stockholm! Där spelas just nu Emmerich Kálmáns allra mest framgångsrika operett genom tiderna - Csárdásfurstinnan. Lördagen den 4 och söndagen den 5 december bjuds publiken på ett angenämt gästspel när sopranen Eva Magnusson framträder i rollen som Komtesse Stasi.

Du som genom oss beställer biljetter till någon av föreställningarna den 4 och 5 december kl 14.00 erhåller biljetterna till det förmånliga priset 200 kr per styck. Ordinarie pris är 270 kr.  Beställning kan göras via vår beställningssida som Du når via länken här nedanför till höger. På beställningssidan finns också telefon- och telefaxnummer om Du hellre önskar ordna biljetter på så sätt. (2004-11-22)

Varmt välkommen!


Csárdásfurstinnan på Boulevard Teatern

Operetten Csárdásfurstinnan av Emmerich Kálmán spelas för närvarande på Boulevard Teatern, Götgatan 73 i Stockholm. För uppsättningen svarar 25-årsjubilerande Stockholms Operettensemble. För mera information och biljettbokning är Du välkommen till vår beställningssida som Du når via länken här nedanför.

Lördagen den 4 och söndagen den 5 december bjuds publiken på ett gästspel när sopranen Eva Magnusson gör rollen som Komtesse Stasi i Csárdásfurstinnan. (2004-11-14)

Välkommen till en trevlig operettupplevelse!


 

 

Tillbaka till Arkiv Nyheter »

    

Tillbaka till sidans början »

     

      

      

 

Eva Magnusson ber att få framföra ett stort och innerligt tack till alla er som besökte Boulevard Teatern den 4 och 5 december för det varma och vänliga mottagandet och för alla de vackra blommorna.

Anne-Lie Kinnunen och Rune Hallberg i Csárdásfurstinnan 2004-2005.

Anne-Lie Kinnunen och Rune Hallberg i Csárdásfurstinnan.

 

 

Regattakajen 10

SE-120 71 Stockholm Sweden

+46 (0)8 702 94 70

 

    EDITION ALLEGRO MUSIK HB ®

Publicerad den 28 juli 1999

Senast ändrad den 20 februari 2005

© Edition Allegro Musik HB